Årstidens grøntsager

ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG MAD TIL ALLE

 

 Du kan hver dag bestille og afhente din aftensmad inkl. dessert. Vi garanterer for frisklavet og velsmagende mad.

Hovedret til kr. 65 ,-

Dessert til kr. 25 ,-

TAPAS ALLE WEEKENDER (fredag, lørdag, søndag)

Pr. pers. kr. 149 ,-

Ved bestilling kan du enten skrive på facebook, maile eller ringe din bestilling ind.

Bestil gerne i god tid, men senest inden kl. 12 samme dag.

Kan afhentes mellem kl. 14-20 mandag-torsdag samt mellem kl. 14-17 fredag-søndag.

Kontakt@Lykkegaarden.dk

+45 50 30 90 16

Maden laves frisklavet på dagen, hvorefter den køles forsvarligt ned, og pakkes i plastik bakker, portionsanrettet.

Maden sælges fra et køleskab, placeret ude foran ArenaSyds cafeteria.

Find dit navn på maden samt hvad du skal overføre - det er høflig selvbetjening.

Al take away betaling foregår over mobilepay - du betaler, når du henter din mad.

Tag kun hvad du selv har bestilt - hallen er videoovervåget og bemandet.

Du finder den sæsonbetonede menu her:

SOMMER MENU

Juni

D. 1/6                    

Tarteletter med høns i asparges

Dessert: Jordbærgrød med fløde

D. 2/6                    

Stegt kylling med kartofler, ærter, grønt og sauce bearnaise

Dessert: Gulerodskage

D. 3/6                  

Frikassé med sommergrønt i lys sauce samt kartofler og persille

Dessert: Marengs med blåbær, flødeskum og mynte

D. 4/6                   

Kotelet med varm kartoffelsalat, grønt, majs, persille og kartofler

Dessert: Hindbær dessert

D. 5/6                  

Lys fisk med hvidvin, løg, grønt, sauce hollandaise, persille og kartofler

Dessert: Citronmåne med glasur

D. 6/6                   

Grøn æggekage med spinat, ærter og parmesan.

Dessert: Chokolademousse med kiks

D. 7/6                  

Kylling i karry med kokosmælk og ris, nødder og grønt.

Dessert: Abrikosgrød med mælk

D. 8/6                   

Hamburgerryg med flødekartofler, bønner og ærter

Dessert: Vaniljebudding

D. 9/6                    

Bøf Lindström med brun kalvesky sauce, grønt og kartofler

Dessert: Kokoskage

D. 10/6            

Brændende kærlighed med rodfrugter og bacon

Dessert: Vafler med melis og bær

D. 11/6            

Torsk i skinkesvøb lagt på sprød porretærte med myntedrys

Dessert: jordbær dessert

D. 12/6           

Biksemad med sauce bearmaise og grønt

Dessert: Trifli af sæsonens bær med fløde

D. 13/6            

Stegt kylling med rodfrugter. ærter og sauce bearnaise tilsmagt tomat

Dessert: Drømmekage

D. 14/6                         

Oksesteg med sky sauce, grøntsager og grov mos

Dessert: Jordbær/rabarber crumble kage med vaniljecreme

D. 15/6                

Stegt flæsk med persillesauce, nye kartofler og grønt.

Dessert: Ymerfromage med æble og kiks

D. 16/6           

Karbonader med gulerødder, sommer kartofler, grønt og persillesmør

Dessert: Jordbær med fløde og myntesukker

D. 17/6                 

Stegt lys fisk med asparges/ærte/kartoffel/spinat salat og sennepscreme

Dessert: chokolademousse

D. 18/6                 

Ravioli med ærtepesto, friske ærter, parmesan og basilikum

Dessert: Jordbær koldskål med kammerjunker

D. 19/6                

Kyllingebryst med sprøde grøntsager, grov sennepscreme samt kartoffelbrød

Dessert: Eton Mess med jordbær og chokolade

D. 20/6                 

Sommer biksemad med sauce bearnaise og grønt.

Dessert: Blondie kage med rabarber

D. 21/6                

Grillet flanksteak med bagte forårsløg, gomadressing samt kartofler.

Dessert: bærtrifli med skum

D. 22/6                

Barbeque marineret skinkesteg med kartofler, gulerødder og ærter samt sky sauce

Dessert: pandekager med sirup og syltetøj

D. 23/6              

Stegt hvidfisk med mos, ærter og grøntsager samt sauce.

Dessert: kærnemælksfromage med bær

D. 24/6                     

Paprikagryde med grønt og mos

Dessert: Roulade med creme og bær

D. 25/6                 

Sommerfrikadeller med knuste kartofler i dijon med kapers og sommerkål, flødesauce og urter

Dessert: Rabarbersnitter med glasur og bær

D. 26/6             

Ratatouille med kartofler og parmesan

Dessert: Jordbær og hyldeblomst mousse

D. 27/6

Oksekød sauce med grønt og mos

Dessert: Crumblesnitte med ribs

D. 28/6                 

Svinemørbrad med ciderdampet kål, pesto og kartofler

Dessert: Bananbrød med chokolade og nødder

D. 29/6               

Frikadeller med grønt samt flødekartofler

Dessert: Mazarinkage med nektarin, hindbær og sød creme fraiche

D. 30/6                                                            

Madpandekager med grøntsager og oksekød

Dessert: Marengs, vaniljecreme, grillet ananas og rød skovsyre