Årstidens grøntsager

ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG MAD TIL ALLE

 

 Du kan hver dag bestille og afhente din aftensmad inkl. dessert. Vi garanterer for frisklavet og velsmagende mad.

Hovedret til kr. 65 ,-

Dessert til kr. 25 ,-

TAPAS ALLE WEEKENDER (fredag, lørdag, søndag)

Pr. pers. kr. 149 ,-

Ved bestilling kan du enten skrive på facebook, maile eller ringe din bestilling ind.

Bestil gerne i god tid, men senest inden kl. 12 samme dag.

Kan afhentes mellem kl. 14-20 mandag-torsdag samt mellem kl. 14-17 fredag-søndag.

Kontakt@Lykkegaarden.dk

+45 50 30 90 16

Maden laves frisklavet på dagen, hvorefter den køles forsvarligt ned, og pakkes i plastik bakker, portionsanrettet.

Maden sælges fra et køleskab, placeret ude foran ArenaSyds cafeteria.

Find dit navn på maden samt hvad du skal overføre - det er høflig selvbetjening.

Al take away betaling foregår over mobilepay - du betaler, når du henter din mad.

Tag kun hvad du selv har bestilt - hallen er videoovervåget og bemandet.

Du finder den sæsonbetonede menu her:

VINTER MENU

December

D. 1/12                    

Flæsk - persillesovs

Dessert: æble - knas - creme 

D. 2/12                    

Torsk - hollandaise - bønner

Dessert: Roulade

D. 3/12                  

Kyllingegryde

Dessert: Trifli

D. 4/12                 

Brændende kærlighed

Dessert: Kærnemælksfromage

D. 5/12                

Aspargessuppe - kød- og melboller - kuvertbrød

Dessert: solbær - knas - flødeskum

D. 6/12            

Millionbøf - mos

Dessert: Æbledessert

D. 7/12                  

Hamburgerryg - spinat

Dessert: Vaniljedessert

D. 8/12                 

Kylling . skysauce

Dessert: Marmorkage

D. 9/12                    

Svinemørbrad - flødesovs - tyttebær

Dessert: Trifli

D. 10/12            

Hakkebøf - løg - mos

Dessert: Pandekager - syltetøj

D. 11/12           

Kålpølse - stuvet kål

Dessert: Bær mousse

D. 12/12         

Frikassé - ærter - gulerødder

Dessert: Æble - makron - fløde

D. 13/12         

Kotelet - tomat - ris

Dessert: Sveskegrød - fløde

D. 14/12                        

Kylling - bearnaise

Dessert: Brombær dessert

D. 15/12               

Frikadeller - stuvet grøntsager

Dessert: Abrikosgrød - fløde

D. 16/12          

Tarteletter med høns i asparges

Dessert: Citron/marcipan kage

D. 17/12                 

Vintergryde - mos

Dessert: Gl. dags æblekage

D. 18/12                

Flæskesteg - rødkål - brun sovs

Dessert: Trifli

D. 19/12                

Chili con carne - ris

Dessert: Sveskegrød - fløde

D. 20/12              

Forloren hare - sky sauce

Dessert: Pære - chokoladesovs

D. 21/12               

Fiskefrikadeller - persillesovs

Dessert: Skovbær - fløde - rugknas

D. 22/12              

Medister - hvidkål - persille

Dessert: Appelsinfromage

D. 23/12       

Risengrød - kanelsukker

Dessert: Trifli

D. 24/12                     

And - rødkål - brun sauce

Dessert: Ris a la mande - kirsebærsovs

D. 25/12               

Krebinetter - stuvet ærter

Dessert: Panna cotta - kirsebær

D. 26/12         

Ragout - gulerødder

Dessert: fynsk brunsviger

D. 27/12

årstidens cremet suppe - brød

Dessert: Trifli

D. 28/12         

Skipperlabskoves - rødbeder

Dessert: Æble - knas - fløde

D. 29/12             

Frikadeller - kold kartoffelsalat - purløg

Dessert: Solbær - fløde 

D. 30/12                                                          

Kylling - svampesovs

Dessert: Chokoaldemousse

D. 31/12                                                          

Hamburgerryg - grønkål

Dessert: Citronfromage