Årstidens grøntsager

ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG MAD TIL ALLE

 

 Du kan hver dag bestille og afhente din aftensmad inkl. dessert. Vi garanterer for frisklavet og velsmagende mad.

Hovedret til kr. 65 ,-

Dessert til kr. 25 ,-

TAPAS ALLE WEEKENDER (fredag, lørdag, søndag)

Pr. pers. kr. 149 ,-

Ved bestilling kan du enten skrive på facebook, maile eller ringe din bestilling ind.

Bestil gerne i god tid, men senest inden kl. 12 samme dag.

Kan afhentes mellem kl. 14-20 mandag-torsdag samt mellem kl. 14-17 fredag-søndag.

Kontakt@Lykkegaarden.dk

+45 50 30 90 16

Maden laves frisklavet på dagen, hvorefter den køles forsvarligt ned, og pakkes i plastik bakker, portionsanrettet.

Maden sælges fra et køleskab, placeret ude foran ArenaSyds cafeteria.

Find dit navn på maden samt hvad du skal overføre - det er høflig selvbetjening.

Al take away betaling foregår over mobilepay - du betaler, når du henter din mad.

Tag kun hvad du selv har bestilt - hallen er videoovervåget og bemandet.

Du finder den sæsonbetonede menu her:

SOMMER MENU

Juli

D. 1/7                    

Tarteletter med høns i asparges

Dessert: Jordbærgrød med fløde

D. 2/7                    

Stegte kødboller i tomatsovs med kartofler og squash

Dessert: Gulerodskage

D. 3/7                  

Frikassé med sommergrønt i lys sauce samt kartofler og persille

Dessert: Marengs med blåbær, flødeskum og mynte

D. 4/7                   

Kotelet med stegte kartofler med grøntsager og majs samt barbequesauce

Dessert: Hindbær dessert

D. 5/7                  

Fiskefilet m. hvidvin, grøntsager samt persille og kartofler

Dessert: Citronmåne med glasur

D. 6/7                   

Stegt kalkun med brun sauce, grøntsager, kartofler og agurkesalat

Dessert: Chokolademousse med kiks

D. 7/7                  

Boller i karry med ris og grønt

Dessert: Abrikosgrød med fløde

D. 8/7                   

Hamburgerryg med flødekartofler, bønner og ærter

Dessert: Vaniljefromage med bær

D. 9/7                    

Hakkebøf med kapers, brun sauce, grønt og kartofler

Dessert: Kokoskage

D. 10/7            

Brændende kærlighed med bacon og rødbeder

Dessert: Vafler med melis og bær

D. 11/7            

Torsk i skinkesvøb lagt på sprød porretærte

Dessert: jordbær dessert

D. 12/7           

Biksemad med sauce bearnaise og grønt

Dessert: Trifli af sæsonens bær med fløde

D. 13/7            

Stegt kylling med rodfrugter. ærter og sauce bearnaise tilsmagt tomat

Dessert: Drømmekage

D. 14/7                         

Oksesteg med sky sauce, grøntsager og grov mos

Dessert: Jordbær/rabarber crumble kage med vaniljecreme

D. 15/7                

Stegt flæsk med persillesauce, nye kartofler og grønt.

Dessert: Ymerfromage med æble og kiks

D. 16/7           

Karbonader med gulerødder, sommer kartofler, grønt og persillesmør

Dessert: Jordbær med fløde og myntesukker

D. 17/7                 

Stegt hvidfisk med asperges, ærter, kartofler og spinat samt sennepssovs

Dessert: chokolademousse

D. 18/7                 

Bagt farsbrød med flødesauce, kål og kartofler

Dessert: Jordbær koldskål med kammerjunker

D. 19/7                

Kyllingebryst med sprøde grøntsager, kartoffelmos samt sauce

Dessert: Marengs med jordbær, flødeskum og chokolade

D. 20/7                 

Sommer biksemad med sauce bearnaise og grønt.

Dessert: Rabarber/jordbær creme

D. 21/7                

Grillet flanksteak med bagte forårsløg, kartofler og barbequesauce

Dessert: bærtrifli med skum

D. 22/7                

Barbeque marineret skinkesteg med kartofler, gulerødder og ærter samt brun sauce

Dessert: pandekager med sirup og syltetøj

D. 23/7              

Stegt hvidfisk med mos, ærter og grøntsager samt sauce hollandaise.

Dessert: kærnemælksfromage med bær

D. 24/7                     

Paprikagryde med grønt og mos

Dessert: Roulade med creme og bær

D. 25/7                 

Sommerfrikadeller med kartofler i sennep, kapers med sommerkål i fløde og grønt

Dessert: Rabarberdessert med bær

D. 26/7             

Simreret med kylling, grøntsager og ris

Dessert: Jordbær og hyldeblomst mousse

D. 27/7

Oksekød sauce med grønt og bagt mos

Dessert: Crumble med ribs

D. 28/7                 

Svinemørbrad med ciderdampet kål, sauce og kartofler

Dessert: Banankage med chokolade og nødder

D. 29/7               

Frikadeller med grønt samt flødekartofler

Dessert: Mazarinkage med nektarin og hindbær

D. 30/7                                                            

Fiskefrikadeller med remouladesovs, stegte grøntsager og kartofler

Dessert: Marengs, vaniljecreme, grillet ananas

D. 31/7                                                            

Kyllingefileter med kartofler, grøntsager samt sauce hollandaise

Dessert: Ananasfromage med flødeskum