Friske rundstykker

ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG MAD TIL ALLE

De visiterede har fortjent bedre!

Vi har gjort det til vores mærkesag at levere høj kvalitetsmad til alle, med fokus på økologi og bæredygtighed.

Vi har gjort os umage med at lave en varieret menu, som både tilbyder kødfrie dage og lækre supper, men også inkorporeret de gamle klassiske retter.

Vi kommer ud til dig og banker på din dør med maden!

Det hele er frisklavet og varmt, serveret på en tallerken - lige til at spise.

Hver dag kan du slutte dit måltid af med vores udsøgt hjemmelavet dessert.

Lige nu leverer vi til følgende byer

Kolding Kommune

Vi har ét alternativ til dagens ret - vi fokuserer hellere på en høj standard, frem for mange alternativer.

Kvalitet frem for kvantitet!

Du kan få din mad varmholdt eller som kølemad, hvor det kræver du selv luner din mad op i fx en mikroovn.

Din mad vil blive leveret til frokost mellem kl. 10-13 eller til aften mellem kl. 16 - 18.30.

Når vi kender din adresse, kan vi nærme os et mere fast tidspunkt.

Ved interesse, som visiteret borger, skal du kontakte kommunen for tilmelding, hvorefter Lykkegaarden automatisk får besked.

SOMMER MENU

Juni

D. 1/6                    

Tarteletter med høns i asparges

Dessert: Jordbærgrød med fløde

D. 2/6                    

Stegt kylling med kartofler, ærter, grønt og sauce bearnaise

Dessert: Gulerodskage

D. 3/6                  

Frikassé med sommergrønt i lys sauce samt kartofler og persille

Dessert: Marengs med blåbær, flødeskum og mynte

D. 4/6                   

Kotelet med varm kartoffelsalat, grønt, majs, persille og kartofler

Dessert: Hindbær dessert

D. 5/6                  

Lys fisk med hvidvin, løg, grønt, sauce hollandaise, persille og kartofler

Dessert: Citronmåne med glasur

D. 6/6                   

Grøn æggekage med spinat, ærter og parmesan.

Dessert: Chokolademousse med kiks

D. 7/6                  

Kylling i karry med kokosmælk og ris, nødder og grønt.

Dessert: Abrikosgrød med mælk

D. 8/6                   

Hamburgerryg med flødekartofler, bønner og ærter

Dessert: Vaniljebudding

D. 9/6                    

Bøf Lindström med brun kalvesky sauce, grønt og kartofler

Dessert: Kokoskage

D. 10/6            

Brændende kærlighed med rodfrugter og bacon

Dessert: Vafler med melis og bær

D. 11/6            

Torsk i skinkesvøb lagt på sprød porretærte med myntedrys

Dessert: jordbær dessert

D. 12/6           

Biksemad med sauce bearmaise og grønt

Dessert: Trifli af sæsonens bær med fløde

D. 13/6            

Stegt kylling med rodfrugter. ærter og sauce bearnaise tilsmagt tomat

Dessert: Drømmekage

D. 14/6                         

Oksesteg med sky sauce, grøntsager og grov mos

Dessert: Jordbær/rabarber crumble kage med vaniljecreme

D. 15/6                

Stegt flæsk med persillesauce, nye kartofler og grønt.

Dessert: Ymerfromage med æble og kiks

D. 16/6           

Karbonader med gulerødder, sommer kartofler, grønt og persillesmør

Dessert: Jordbær med fløde og myntesukker

D. 17/6                 

Stegt lys fisk med asparges/ærte/kartoffel/spinat salat og sennepscreme

Dessert: chokolademousse

D. 18/6                 

Ravioli med ærtepesto, friske ærter, parmesan og basilikum

Dessert: Jordbær koldskål med kammerjunker

D. 19/6                

Kyllingebryst med sprøde grøntsager, grov sennepscreme samt kartoffelbrød

Dessert: Eton Mess med jordbær og chokolade

D. 20/6                 

Sommer biksemad med sauce bearnaise og grønt.

Dessert: Blondie kage med rabarber

D. 21/6                

Grillet flanksteak med bagte forårsløg, gomadressing samt kartofler.

Dessert: bærtrifli med skum

D. 22/6                

Barbeque marineret skinkesteg med kartofler, gulerødder og ærter samt sky sauce

Dessert: pandekager med sirup og syltetøj

D. 23/6              

Stegt hvidfisk med mos, ærter og grøntsager samt sauce.

Dessert: kærnemælksfromage med bær

D. 24/6                     

Paprikagryde med grønt og mos

Dessert: Roulade med creme og bær

D. 25/6                 

Sommerfrikadeller med knuste kartofler i dijon med kapers og sommerkål, flødesauce og urter

Dessert: Rabarbersnitter med glasur og bær

D. 26/6             

Ratatouille med kartofler og parmesan

Dessert: Jordbær og hyldeblomst mousse

D. 27/6

Oksekød sauce med grønt og mos

Dessert: Crumblesnitte med ribs

D. 28/6                 

Svinemørbrad med ciderdampet kål, pesto og kartofler

Dessert: Bananbrød med chokolade og nødder

D. 29/6               

Frikadeller med grønt samt flødekartofler

Dessert: Mazarinkage med nektarin, hindbær og sød creme fraiche

D. 30/6                                                            

Madpandekager med grøntsager og oksekød

Dessert: Marengs, vaniljecreme, grillet ananas og rød skovsyre

Vi tilbyder at levere dagens måltid mad med økologiske grøntsager og bæredygtigt kød, til din dør, hver dag.

Kvalitet frem for kvantitet!

Din mad vil blive leveret til frokost i tidsrummet 10-13 og til aften mellem 16-18.30. Når vi kender din adresse, kan vi nærme os et mere fast tidspunkt.

Ved interesse, som visiteret borger, skal du kontakte kommunen for tilmelding, hvorefter Lykkegaarden automatisk får besked.