Chokolade Cupcakes med bær

ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG    FIRMAFROKOSTORDNING

Ved Lykkegaarden er vores formål at kunne levere høj kvalitetesmad med fokus på bæredygtighed og økologi.

 

Vores mad ambitioner kan nå ud til din virksomhed!

Vi tilbyder at levere en klassisk sæsonbetonet frokost, til jer der sætter pris på økologi og omtanke.

Her kan du, med god samvittighed, nyde din frokost.

Lige nu leverer vi til hele Kolding Kommune

Igennem dialog med jeres virksomhed, kan vi finde en skræddersyet løsning.

Vi kan levere god økologisk kvalitetsmad til konkurrencedygtige priser uanset om det handler om en fast frokostordning, receptionsmad, mad til firmafesten eller sågar jubilæumskagen.

Ved interesse, kontakt da denne mail eller telefonnummer:

Kontakt@Lykkegaarden.dk

+45 50 30 90 16

kalvefrikass%C3%A9_edited.jpg
basil-932079_1920.jpg

Eksempel på firmafrokostordninger

  • Dagens varme måltid mad

  • Sprød tilhørende salat

  • Tilbehør

  • Udvalg af pålæg med brød og smør

  • Dessert eller ostebord én gang i ugen

Vi holder madlavning simpelt, for at bevare den høje standard!

VINTER MENU

December

D. 1/12                    

Flæsk - persillesovs

Dessert: æble - knas - creme 

D. 2/12                    

Torsk - hollandaise - bønner

Dessert: Roulade

D. 3/12                  

Kyllingegryde

Dessert: Trifli

D. 4/12                 

Brændende kærlighed

Dessert: Kærnemælksfromage

D. 5/12                

Aspargessuppe - kød- og melboller - kuvertbrød

Dessert: solbær - knas - flødeskum

D. 6/12            

Millionbøf - mos

Dessert: Æbledessert

D. 7/12                  

Hamburgerryg - spinat

Dessert: Vaniljedessert

D. 8/12                 

Kylling . skysauce

Dessert: Marmorkage

D. 9/12                    

Svinemørbrad - flødesovs - tyttebær

Dessert: Trifli

D. 10/12            

Hakkebøf - løg - mos

Dessert: Pandekager - syltetøj

D. 11/12           

Kålpølse - stuvet kål

Dessert: Bær mousse

D. 12/12         

Frikassé - ærter - gulerødder

Dessert: Æble - makron - fløde

D. 13/12         

Kotelet - tomat - ris

Dessert: Sveskegrød - fløde

D. 14/12                        

Kylling - bearnaise

Dessert: Brombær dessert

D. 15/12               

Frikadeller - stuvet grøntsager

Dessert: Abrikosgrød - fløde

D. 16/12          

Tarteletter med høns i asparges

Dessert: Citron/marcipan kage

D. 17/12                 

Vintergryde - mos

Dessert: Gl. dags æblekage

D. 18/12                

Flæskesteg - rødkål - brun sovs

Dessert: Trifli

D. 19/12                

Chili con carne - ris

Dessert: Sveskegrød - fløde

D. 20/12              

Forloren hare - sky sauce

Dessert: Pære - chokoladesovs

D. 21/12               

Fiskefrikadeller - persillesovs

Dessert: Skovbær - fløde - rugknas

D. 22/12              

Medister - hvidkål - persille

Dessert: Appelsinfromage

D. 23/12       

Risengrød - kanelsukker

Dessert: Trifli

D. 24/12                     

And - rødkål - brun sauce

Dessert: Ris a la mande - kirsebærsovs

D. 25/12               

Krebinetter - stuvet ærter

Dessert: Panna cotta - kirsebær

D. 26/12         

Ragout - gulerødder

Dessert: fynsk brunsviger

D. 27/12

årstidens cremet suppe - brød

Dessert: Trifli

D. 28/12         

Skipperlabskoves - rødbeder

Dessert: Æble - knas - fløde

D. 29/12             

Frikadeller - kold kartoffelsalat - purløg

Dessert: Solbær - fløde 

D. 30/12                                                          

Kylling - svampesovs

Dessert: Chokoaldemousse

D. 31/12                                                          

Hamburgerryg - grønkål

Dessert: Citronfromage

Frisk grøn salat med feta