Chokolade Cupcakes med bær

ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG    FIRMAFROKOSTORDNING

Ved Lykkegaarden er vores formål at kunne levere høj kvalitetesmad med fokus på bæredygtighed og økologi.

 

Vores mad ambitioner kan nå ud til din virksomhed!

Vi tilbyder at levere en klassisk sæsonbetonet frokost, til jer der sætter pris på økologi og omtanke.

Her kan du, med god samvittighed, nyde din frokost.

Lige nu leverer vi til hele Kolding Kommune

Igennem dialog med jeres virksomhed, kan vi finde en skræddersyet løsning.

Vi kan levere god økologisk kvalitetsmad til konkurrencedygtige priser uanset om det handler om en fast frokostordning, receptionsmad, mad til firmafesten eller sågar jubilæumskagen.

Ved interesse, kontakt da denne mail eller telefonnummer:

Kontakt@Lykkegaarden.dk

+45 50 30 90 16

kalvefrikass%C3%A9_edited.jpg

Eksempel på firmafrokostordninger

  • Dagens varme måltid mad

  • Sprød tilhørende salat

  • Tilbehør

  • Dessert ved tilkøb

Pris pr. couvert     kr. 60 ,-

Dessert              kr. 20 ,-

Vi holder madlavning simpelt, for at bevare den høje standard!

Du finder den sæsonbetonede menu her:

SOMMER MENU

Juni

D. 1/6                    

Tarteletter med høns i asparges

Dessert: Jordbærgrød med fløde

D. 2/6                    

Stegt kylling med kartofler, ærter, grønt og sauce bearnaise

Grøn salat med vinagrette og urter

Dessert: Gulerodskage

D. 3/6                  

Frikassé med sommergrønt i lys sauce samt kartofler og persille

Tomatsalat med persille

Dessert: Marengs med blåbær, flødeskum og mynte

D. 4/6                   

Kotelet med varm kartoffelsalat, grønt, majs, persille og kartofler

Spidskålssalat med nødder

Dessert: Hindbær dessert

D. 5/6                  

Lys fisk med hvidvin, løg, grønt, sauce hollandaise, persille og kartofler

Grøn salat med frisk mozzarella

Dessert: Citronmåne med glasur

D. 6/6                   

Grøntsagstærte med mozzarella

Blomkålssalat med grov sennep og urter

Dessert: Appelsinmousse med flødeskum

D. 7/6                  

Kylling i karry med kokosmælk og ris, nødder og grønt.

Spinatsalat med kerner, hytteost og urter

Dessert: Abrikosgrød med mælk

D. 8/6                   

Hamburgerryg med flødekartofler, bønner og ærter

Urtesalat med tomat samt oliedip

Dessert: Vaniljebudding

D. 9/6                    

Bøf Lindström med brun kalvesky sauce, grønt og kartofler

Sprød salat med agurk

Dessert: Kokoskage

D. 10/6            

Brændende kærlighed med rodfrugter og bacon

Kålsalat med edamamebønner

Dessert: Vafler med melis og bær

D. 11/6            

Torsk i skinkesvøb lagt på sprød porretærte med myntedrys

Kålsalat med æble

Dessert: jordbær dessert

D. 12/6           

Biksemad med sauce bearmaise og grønt

Salat med æble og balsamicoeddike

Dessert: Trifli af sæsonens bær med fløde

D. 13/6            

Stegt kylling med rodfrugter. ærter og sauce bearnaise tilsmagt tomat

Grøn salat med bønner

Dessert: Drømmekage

D. 14/6                         

Oksesteg med sky sauce, grøntsager og grov mos

Let tomatsalat med urte dip

Dessert: Jordbær/rabarber crumble kage med vaniljecreme

D. 15/6                

Stegt flæsk med persillesauce, nye kartofler og grønt.

Salat med cherrytomater og urter

Dessert: Ymerfromage med æble og kiks

D. 16/6           

Karbonader med gulerødder, sommer kartofler, grønt og persillesmør

Bulgursalat med urter

Dessert: Jordbær med fløde og myntesukker

D. 17/6                 

Stegt lys fisk med asparges/ærte/kartoffel/spinat salat og sennepscreme

Spidskålssalat med agurk og urter

Dessert: chokolademousse

D. 18/6                 

Ravioli med ærtepesto, friske ærter, parmesan og basilikum

Rucola salat med pære og rødbede

Dessert: Jordbær koldskål med kammerjunker

D. 19/6                

Kyllingebryst med sprøde grøntsager, grov sennepscreme samt kartoffelbrød

Salat med tomat og peberfrugt

Dessert: Eton Mess med jordbær og chokolade

D. 20/6                 

Sommer biksemad med sauce bearnaise og grønt.

Sprød spidskålssalat med syrlig vinagrette

Dessert: Blondie kage med rabarber

D. 21/6                

Grillet flanksteak med bagte forårsløg, gomadressing samt kartofler.

Grønkålssalat med appelsin og nødder

Dessert: bærtrifli med skum

D. 22/6                

Barbeque marineret skinkesteg med kartofler, gulerødder og ærter samt sky sauce

Bulgurssalat med urter

Dessert: pandekager med sirup og syltetøj

D. 23/6              

Stegt hvidfisk med mos, ærter og grøntsager samt sauce.

Gulerodssalat med persille

Dessert: kærnemælksfromage med bær

D. 24/6                     

Paprikagryde med grønt og mos

Kålsalat med æble, citron og nødder

Dessert: Roulade med creme og bær

D. 25/6                 

Sommerfrikadeller med knuste kartofler i dijon med kapers og sommerkål, flødesauce og urter

Grøn mix salat med agurk og pesto

Dessert: Rabarbersnitter med glasur og bær

D. 26/6             

Ratatouille med kartofler og parmesan

Syrlig og sprød æblesalat med bacon

Dessert: Jordbær og hyldeblomst mousse

D. 27/6

Oksekød sauce med grønt og mos

Grønkålssalat med peberrod, citron og nødder

Dessert: Crumblesnitte med ribs

D. 28/6                 

Svinemørbrad med ciderdampet kål, pesto og kartofler

Urtesalat med rødløg

Dessert: Bananbrød med chokolade og nødder

D. 29/6               

Frikadeller med grønt samt flødekartofler

grøn salat med ærter, gulerødder og persille

Dessert: Mazarinkage med nektarin, hindbær og sød creme fraiche

D. 30/6                                                            

Madpandekager med grøntsager og oksekød

Salat med croutons, agurk, citron dressing og nødder

Dessert: Marengs, vaniljecreme, grillet ananas og rød skovsyre

Frisk grøn salat med feta