Chokolade Cupcakes med bær

ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG    FIRMAFROKOSTORDNING

Ved Lykkegaarden er vores formål at kunne levere høj kvalitetesmad med fokus på bæredygtighed og økologi.

 

Vores mad ambitioner kan nå ud til din virksomhed!

Vi tilbyder at levere en klassisk sæsonbetonet frokost, til jer der sætter pris på økologi og omtanke.

Her kan du, med god samvittighed, nyde din frokost.

Lige nu leverer vi til hele Kolding Kommune

Igennem dialog med jeres virksomhed, kan vi finde en skræddersyet løsning.

Vi kan levere god økologisk kvalitetsmad til konkurrencedygtige priser uanset om det handler om en fast frokostordning, receptionsmad, mad til firmafesten eller sågar jubilæumskagen.

Ved interesse, kontakt da denne mail eller telefonnummer:

Kontakt@Lykkegaarden.dk

+45 50 30 90 16

kalvefrikass%C3%A9_edited.jpg

Eksempel på firmafrokostordninger

  • Dagens varme måltid mad

  • Sprød tilhørende salat

  • Tilbehør

  • Udvalg af pålæg med brød og smør

  • Dessert eller ostebord én gang i ugen

Vi holder madlavning simpelt, for at bevare den høje standard!

Du finder den sæsonbetonede menu her:

SOMMER MENU

Juli

D. 1/7                    

Tarteletter med høns i asparges

Dessert: Jordbærgrød med fløde

D. 2/7                    

Stegte kødboller i tomatsovs med kartofler og squash

Grøn salat med cherrytomat

Dessert: Gulerodskage

D. 3/7                  

Frikassé med sommergrønt i lys sauce samt kartofler og persille

Dessert: Marengs med blåbær, flødeskum og mynte

D. 4/7                   

Kotelet med stegte kartofler med grøntsager og majs samt barbequesauce

Dessert: Hindbær dessert

D. 5/7                  

Fiskefilet m. hvidvin, grøntsager samt persille og kartofler

Kålsalat m. nødder og urter

Dessert: Citronmåne med glasur

D. 6/7                   

Stegt kalkun med brun sauce, grøntsager, kartofler og agurkesalat

Dessert: Chokolademousse med kiks

D. 7/7                  

Boller i karry med ris og grønt

Gulerodssalat med ananas og rosiner

Dessert: Abrikosgrød med fløde

D. 8/7                   

Hamburgerryg med flødekartofler, bønner og ærter

Dessert: Vaniljefromage med bær

D. 9/7                    

Hakkebøf med kapers, brun sauce, grønt og kartofler

Grøn salat med pesto og agurk

Dessert: Kokoskage

D. 10/7            

Brændende kærlighed med bacon og rødbeder

Dessert: Vafler med melis og bær

D. 11/7            

Torsk i skinkesvøb lagt på sprød porretærte

Dessert: jordbær dessert

D. 12/7           

Biksemad med sauce bearnaise og grønt

Spidskålssalat med stegte grøntsager og pesto

Dessert: Trifli af sæsonens bær med fløde

D. 13/7            

Stegt kylling med rodfrugter. ærter og sauce bearnaise tilsmagt tomat

Dessert: Drømmekage

D. 14/7                         

Oksesteg med sky sauce, grøntsager og grov mos

Tomatsalat med mozzarella og urter

Dessert: Jordbær/rabarber crumble kage med vaniljecreme

D. 15/7                

Stegt flæsk med persillesauce, nye kartofler og grønt.

Dessert: Ymerfromage med æble og kiks

D. 16/7           

Karbonader med gulerødder, sommer kartofler, grønt og persillesmør

Kålsalat med grønt og urter

Dessert: Jordbær med fløde og myntesukker

D. 17/7                 

Stegt hvidfisk med asperges, ærter, kartofler og spinat samt sennepssovs

Dessert: chokolademousse

D. 18/7                 

Bagt farsbrød med flødesauce, kål og kartofler

Dessert: Jordbær koldskål med kammerjunker

D. 19/7                

Kyllingebryst med sprøde grøntsager, kartoffelmos samt sauce

Grøn salat med agurk

Dessert: Marengs med jordbær, flødeskum og chokolade

D. 20/7                 

Sommer biksemad med sauce bearnaise og grønt.

Dessert: Rabarber/jordbær creme

D. 21/7                

Grillet flanksteak med bagte forårsløg, kartofler og barbequesauce

Grøn salat med bagte grøntsager samt mozzarella

Dessert: bærtrifli med skum

D. 22/7                

Barbeque marineret skinkesteg med kartofler, gulerødder og ærter samt brun sauce

Dessert: pandekager med sirup og syltetøj

D. 23/7              

Stegt hvidfisk med mos, ærter og grøntsager samt sauce hollandaise.

Spidskålssalat med pesto

Dessert: kærnemælksfromage med bær

D. 24/7                     

Paprikagryde med grønt og mos

Dessert: Roulade med creme og bær

D. 25/7                 

Sommerfrikadeller med kartofler i sennep, kapers med sommerkål i fløde og grønt

Dessert: Rabarberdessert med bær

D. 26/7             

Simreret med kylling, grøntsager og ris

Grøn salat med bulgur

Dessert: Jordbær og hyldeblomst mousse

D. 27/7

Oksekød sauce med grønt og bagt mos

Dessert: Crumble med ribs

D. 28/7                 

Svinemørbrad med ciderdampet kål, sauce og kartofler

Kålsalat med vinagrette og agurk

Dessert: Banankage med chokolade og nødder

D. 29/7               

Frikadeller med grønt samt flødekartofler

Dessert: Mazarinkage med nektarin og hindbær

D. 30/7                                                            

Fiskefrikadeller med remouladesovs, stegte grøntsager og kartofler

Grøn salat med citron

Dessert: Marengs, vaniljecreme, grillet ananas

D. 31/7                                                            

Kyllingefileter med kartofler, grøntsager samt sauce hollandaise

Dessert: Ananasfromage med flødeskum

Frisk grøn salat med feta